close Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/usr/svn/silverfile does not appear to be a Subversion repository.). Look in the Trac log for more information.
Modify

Opened 8 months ago

#2235 new defect

Metin2 Pvp Serverler

Reported by: anonymous Owned by: somebody
Priority: major Milestone:
Component: component1 Version:
Keywords: Cc:

Description

Metin2 PVP strežniki so v zadnjem času zelo priljubljeni. Pravzaprav so strežniki PVP na splošno najbolj priljubljena vrsta strežnikov. Takšni strežniki; znani so tudi kot strežniki 'igralec proti igralcu' ali PvP strežniki. Ko pridejo v ospredje strežniki Metin2 PVP, zlahka govorimo o brezplačnem igralnem okolju z manj pravili. metin2 pvp V strežniku PVP lahko igralci napadajo drug drugega. To pomeni, da če želite svojo bazo zaščititi pred drugimi igralci, morate okoli nje zgraditi močno obrambo. Strežniki Metin2 PVP so odlični za ljudi, ki radi gradijo velike baze in jih ščitijo pred drugimi igralci. Prav tako so dobri za ljudi, ki se radi borijo z drugimi igralci in poskušajo pridobiti več virov in plena od svojih nasprotnikov. metin2 pvp serverler Strežniki Metin2 Labor PVP nove generacije

Strežniki Metin2 Emek PVP izstopajo kot platforma, kjer se lahko hitro razvijate. Če nekdo napade vašo bazo na takšnih strežnikih, ne boste mogli veliko storiti glede tega, razen če želite začeti vojno z njim tako, da ga napadete in ubijete kot maščevanje. Zato je koristno biti previden pri odločanju o delovnih PVP strežnikih.

Kvalificirani PVP strežnik je mesto, kjer se lahko igralci borijo med seboj do smrti. Strežniki Labour so zelo priljubljeni, zlasti med igralci, ki uživajo v PvP. Seveda to velja tudi za kmetijske strežnike. Nedavno so bili strežniki Wslik PVP v Metin2 v zelo odločnem položaju. Strežniki PVP ponujajo odlične priložnosti pri ustvarjanju prijetnega igralnega okolja. Metin2 Farm PVP strežniki

PVP strežniki so vrsta strežnikov, kjer se lahko podate v vojno z drugimi igralci. To vključuje bojevanje, ubijanje in ropanje njihovih teles. Strežniki PVP so odlični, če radi igrate igre z drugimi. Na spletu lahko spoznate nove ljudi, se igrate z njimi in celo oblikujete cehe in klane. Lahko se celo pridružite enemu od številnih cehov, ki že obstajajo na takih strežnikih!

metin2 pvp serverler Strežniki Metin2 Farm PVP so v zadnjem času tudi med pogosto priljubljenimi strežniki. Strežniki Metin2 Wslik PVP so dragoceni, saj ljudem omogočajo medsebojno druženje v igri. To je tudi odličen način za razvijalce, da preizkusijo vsebino, preden jo trajno vnesejo v svoje igre.

Attachments (0)

Change History (0)

Modify Ticket

Change Properties
Set your email in Preferences
Action
as new The owner will remain somebody.
as The resolution will be set.
to The owner will be changed from somebody to the specified user.
The owner will be changed from somebody to anonymous.

Add Comment


E-mail address and name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.