close Warning: Can't synchronize with repository "(default)" (/usr/svn/silverfile does not appear to be a Subversion repository.). Look in the Trac log for more information.
Modify

Opened 8 months ago

#2234 new defect

Agario

Reported by: anonymous Owned by: somebody
Priority: major Milestone:
Component: component1 Version:
Keywords: Cc:

Description

Agar.io je spletna igra, ki jo igra na milijone ljudi po vsem svetu. Ena najstarejših brskalniških iger, agar.io, je zabavna akcijska igra, v kateri lahko preživljate svoj prosti čas. Lahko rastete tako, da pojeste svoje nasprotnike v igri, ki jo boste začeli kot majhen okrogel madež.

Agar.io nadaljuje svojo pot z izboljševanjem brskalnikskih iger. Ta spletna igra je brezplačna in se igra dokaj pošteno, saj ni nadgradnje z nakupom dodatnih paketov. V igri vsi uporabniki iščejo pošten in enakopraven način, da najprej razvijejo sebe in nato ne bodo žrtev svojih nasprotnikov. Z najnovejšimi posodobitvami lahko agar.io predvajate na telefonih in tablicah ipad, iphone, android.

Kaj je agario?

Agar.io je akcijska igra, ki temelji na brskalniku. Ko igralci začnejo prvo igro, se igra začne kot majhna pika. Edino, kar morate storiti v igri, je pobegniti pred virusi in večjimi madeži, torej igralci. Igralci napredujejo v igri tako, da zaužijejo manjše kroglice.

Agar.io, ki ga lahko zelo preprosto igrate v svojem brskalniku, lahko s to funkcijo preprosto igrate od koder koli. Poleg tega se lahko igra z aplikacijo, ki jo je mogoče prenesti na naprave iphone in android, ki jih ponuja Miniclip. Med igranjem v brskalniku lahko svoj blob usmerjate s puščičnimi tipkami. Na enak način lahko zagotovite svoje gibanje z vodenjem na dotik iz telefona. Z določitvijo ustreznih strategij v igri lahko rastete v kratkem času.

Kako igrati Agar.io?

Igro lahko začnete tako, da v brskalniku vnesete agar.io ali prenesete aplikacijo na svojo mobilno napravo. Najprej začnete igro kot majhna pika. Pri igranju v majhnih krogih, imenovanih blob, se igralci poskušajo povečati z uživanjem nasprotnikovih blobov. V igri morate pobegniti pred večjimi nasprotniki.

V igri se morate izogibati virusom, medtem ko bežite pred večjimi madeži. Zato se manjše kroglice premikajo hitreje, večje pa počasneje, tako da lahko igralci na začetku lažje napredujejo. Na ta način je mogoče sprva enostavno napredovati v igri.

Kako igrati Agar.io na mobilniku?

igraj Agario

Z dodano možnostjo na mobilnih napravah se je število igralcev močno povečalo. Zahvaljujoč dejstvu, da so mobilne naprave vedno z nami, je na milijone uporabnikov igro začelo s prenosom aplikacije agar.io. Mobilno aplikacijo, ki jo je razvil Miniclip, prenaša in uporablja več kot 100 milijonov uporabnikov Androida.

Največji razlog, zakaj Agar.io igra toliko ljudi, je, da je popolnoma brezplačna možnost. Kot pri drugih igrah tudi v agar.io nakupi v aplikaciji niso na voljo.

Z zaslonom na dotik lahko usmerjate madež, ki ga imate v Agar.io, na primer levo in desno ter gor in dol. V igri so določene omejitve. Znotraj teh omejitev lahko uporabljate kateri koli del zaslona. Prav tako lahko kadar koli spremenite navodila, ki se uporabljajo v igri, v razdelku z nastavitvami.

agario premaz in spreminjanje barve

Ko zaženete igro Agar.io, vam igra da fiksen videz in naključno barvo. Ko nekaj časa igrate svoj blob, imate možnost spremeniti njegovo preobleko. Za preobleko lahko uporabite zastave držav, figure živali in simbole kripto valute. Za to morate uporabiti polje na začetni strani.

Po prijavi na začetno stran morate napisati ime preobleke, ki jo želite uporabiti, kjer boste zamenjali preobleke. Preobleko lahko spremenite tako, da v to polje vnesete različna imena, kot so imena držav in internetni memi. Na primer, če v polje za premaz napišete Turčijo, bo vaš blob v igri prikazan kot turška zastava. Čeprav obstaja veliko možnosti preobleke, razvijalci navajajo, da delajo na različnih videzih.

Nastavitev in sprememba uporabniškega imena Agar.io

Ko zaženete igro agario, lahko za nadaljevanje vnesete uporabniško ime ali pustite prazno. Vaše uporabniško ime se pojavi na vašem blobu v igri. Če ne morete vnesti uporabniškega imena, med igro ne morete videti imen drugih uporabnikov. Na začetni strani lahko določite uporabniško ime z največ 15 znaki.

Uporabniško ime, ki ga vnesete med podajanjem uporabniškega imena, se lahko ujema z nekaterimi preoblekami. V tem primeru se lahko vaš videz v igri spremeni. Zato lahko svoje uporabniško ime kadarkoli spremenite. Lahko pa uporabite fiksno ime, ki ga dodeli igra. Uporabniško ime lahko kadar koli spremenite.

Attachments (0)

Change History (0)

Modify Ticket

Change Properties
Set your email in Preferences
Action
as new The owner will remain somebody.
as The resolution will be set.
to The owner will be changed from somebody to the specified user.
The owner will be changed from somebody to anonymous.

Add Comment


E-mail address and name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.